Vélemények az emlékkönyvről:


Facebook oldalunkon megrendelőink az alábbi véleményeket, kommenteket osztották meg.
Köszönet érte mindenkinek!


Az alábbi Facebook bejegyzés hozzászólásaira kattintva megtekinthetők a visszajelzések.
Emailben kapott visszajelzéseink:


Kedves Mónika és Judit!

Nagy sikere volt a születésnapi emlékkönyvnek. A 90 éves Nagyink meghatódott és gyakorlatilag vasárnap óta le sem tette. Nagyon köszönöm, igazán szép egyedi ajándék volt.

Üdvözlettel:
Horváth Mariann

2018.12.07.
Kedves Mónika!

Szeretném megköszönni az elküldött anyagot. Sikerült nagy meglepetést szerezni, az ünnepelt nagyon örült, s meghatódott, igazán jól sikerült a meglepetés.Köszönöm a türelmét, nagyszerű és kiváló munkáját, nagyon örülök, hogy megtaláltam a neten. Remélem, lesz még alkalom az együttműködésre.
Tisztelettel , nagy öleléssel még egyszer KÖSZÖNÖM. Domonkosné Hajnalka

2018.12.07.
Kedves Mónika!

Megkaptuk az emlékkönyvet! Nagyon szépen köszönjük, ez tényleg egy személyes, szívhez szóló ajándék lesz édesapánk számára.
Sörös Zsuzsanna

2018.01.16.
Kedves Mónika!

Szuper gyorsak vagytok Ti is. Öröm volt veletek dolgozni, köszönök mindent. Csúcs az anyag :)
Már ajánlottalak is benneteket ismerőseimnek.
Sok szép munkát kívánok nektek, szerintem még találkozunk :)
Vidó Renáta

2018.01.05.
Kedves Mónika!

Az általam rendelt emlékkönyvek rendben megérkeztek.
Nagyon-nagyon tetszik, nagyon elégedett vagyok.
Remélem, a kisfiam és a kismenyem örülni fog az ajándéknak.
Köszönöm szépen a munkáját és a gyors postázást!
Ajánlani fogom másoknak is!
Engedje meg, hogy Önnek és családjának Áldott,békés és boldog karácsonyt kívánjak.
Gelencsér Rózsa

2017.12.23.
Kedves Mónika!

Időben megkaptam az emlékkönyvet, mivel a mai napon adtam át, így ezúton szeretném megköszönni munkáját! Igazán nagy meglepetést szereztünk vele az ünnepeltnek.
Ajánlani fogom az ismerőseim körében Önöket! Biztos, hogy még fogunk közösen dolgozni,sok évforduló lesz még a családunkban, így ez egy remek ajándéknak fog bizonyulni.
Köszönöm a szép, igényes munkát további munkájához sok sikert, magánéletében pedig jó egészséget és boldogságot kívánok!

Üdvözlettel: Szabó Angéla

2016.10.30.
Kedves Mónika!

Bocsánat,h csak ma jelentkezek,de ma tudtam lemenni a postára a "csomagért".
Valami gyönyörűség!!! Olyan nagyon tetszik,h szinte nem is találok szavakat! Azt hiszem,h életem eddigi legszebb,legmaradandóbb, igazán hozzá szóló születésnapi ajándékát sikerült megtalálnom. Hála Önnek még egyszer!!!
Nagyon szépen köszönöm,h ilyen meglepetést okozhatok majd az én egyetlen,drága,édes kislányomnak!
Kívánok Önnek a továbbiakban nagyon sok boldogságot,jó egészséget,és nagyon sok elégedett "ügyfelet"!

Köszönettel: Szeghalmi Andrea

2016.09.10.
Kedves Móni!

Csütörtökön megtartottuk férjem 50. születésnapját a gyerekekkel. A férjem számára itt adtuk át azt a szép és tartalmas emlékkönyvet, amit Ön állított össze, készített el nekem! Nagyon nagy öröm volt! Boldogan lapozta végig, több képnél csodálkozva kiáltott fel, hol azt, hogy "jé, ez is megvan?", vagy "milyen szép is volt az a nyár", vagy "mennyire jól éreztük ott magunkat", vagy "ezt a képet honnan találtátok?". Nézték a nagyobbik lányomékkal közösen, és az arcát nézve boldogan gondolt ennyi szép évre és emlékre!
Köszönöm Neked, hogy ilyen lehetőséget adtál, hogy ilyen ötlettel segíted azokat a feleségeket, akik szeretnék valami egyedi, de mégis családra emlékeztető, azt még inkább összetartó ajándékkal meglepni a férjüket!

Szeretettel és ismételt köszönettel! Izsóné Margit

2016.08.31.
Kedves Mónika!

Bocsánat,h csak ma jelentkezek,de ma tudtam lemenni a postára a "csomagért". Valami gyönyörűség!!! Olyan nagyon tetszik,h szinte nem is találok szavakat! Azt hiszem,h életem eddigi legszebb,legmaradandóbb,legigazán hozzá szóló születésnapi ajándékát sikerült megtalálnom. Hála Önnek mégegyszer!!! Nagyon szépen köszönöm,h ilyen meglepetést okozhatok majd az én egyetlen,drága,édes kislányomnak!
Kivánok Önnek a továbbiakban nagyon sok boldogságot,jó egészséget,és nagyon sok elégedett "ügyfelet"!

Köszönettel: Szeghalmi Andrea

2016.05.17.
Kedves Mónika!

Pénteken volt a meglepetés buli, ahol elég szép számban jelentek meg a vendégek. Utolsóként adtam át az emlékkönyvet anyósomnak, aki nagyon meg volt illetődve, hogy milyen szép és személyes ajándékkal leptem meg. A könyv elején található Neki szóló köszöntőmet a vendégek előtt olvastam fel, így még meghatóbb volt a pillanat. Nagy öleléssel, és könycseppek kíséretében köszönte meg Nekem, hogy megajándékoztam ezzel a könyvvel. Majd az utolsó oldalra került levelet is felolvasta Anyósom barátnője, aki észre vette, hogy az utolsó lap üresen áll, és rögtön elkezdte körbe adni a könyvet, hogy mindenki írja alá. Én hozzá tettem, hogy akár jókívánságot is írhat, aki szeretne. Így végül jól jöttek a plusz üres oldalak a könyv végén, egy sem maradt üresen. Az este folyamán több vendég is átlapozta a könyvet, mindenkinek rettentően tetszett, és újdonság volt számukra.
Köszönjük még egyszer ezt a csodaszép és egyedi ajándékot.

Koch Mónika

2016.05.09.
Kedves Mónika!

Nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve a könyvvel, gyönyörű, tökéletes, szebb, mint gondoltuk.
Köszönjük szépen munkáját. Bátran fogom ajánlani Önt másoknak is. Ritkán találkozunk ilyennel, hogy felülmúlja elképzelésünket egy szolgáltatás, sajnos ez szinte mindíg fordítva van, de ezért jó, hogy a remény nem hal ki, mert vannak olyanok, mint Ön, aki a tökéletességre törekszik.
KÖSZÖNJÜK.

Tóbelné D. Zsuzsa

2016.02.16.
Kedves Mónika!

Hétvégén volt a szülinapi buli. A fiam sok egyetemista társa is itt volt. Az emlékkönyv hatása olyan volt, amire még én sem számítottam.Addig olyan volt a ház, mint egy méhkas.Rendesen tele volt élettel.A könyv átadása után Bálint csak lapozgatott, a szeme egyre nagyobbra kerekedett.Egy-két szóval mondta, hogy mi van a könyvben. Addig persze a többiek izgatottan figyelték, hogy milyen meglepetés lesz, akkor azonban néma csend lett. És a csend nagyon sokáig tartott. Ez mondott el mindent.Jobban, mint amit most tudnék róla írni.Jelen volt a nagyon erős szeretet.És ebben Mónika is. Soha nem fogom elfelejteni.Büszke lehet a munkájára.Ilyet nem lehet csak pénzért csinálni. Személyre szabottan örök emléket készíteni csak szívből lehet. Nagyon köszönök mindent. Két év múlva a másik gyermekemnek is ugyanígy szeretnék életre szóló emléket. Ha lehetőségem engedi, még másnak is. Remélem sokan rátalálnak erre az ajándékozási formára és Mónikára. Akkor nagyon sok ember lesz boldog. K Ö S Z Ö N Ö M !

Szabóné Tihanyi Mária

2016.02.16.
Kedves Mónika!

Ma àtadtuk férjemnek a meglepetés könyvet. Könnyek között lapozta,olvasta. Nagyon meghatòdott. Köszönöm mégegyszer a munkájàt. Nagyszerű. Minden jòt kìvánok!

B Kiss Eszter

2015.09.27.
Kedves Mónika!

Az emlékkönyv eljutott a gazdájához is, nagyon nagy öröm volt :)
Mégegyszer nagyon köszönöm!

Kálovics Judit

2015.09.10.
Szia Mónika!

Még egyszer köszönjük, hogy elkészítetted az emlékkönyvet! Anyunak is és mindenki másnak, aki látta nagyon tetszett. Jó választás volt! :)
Köszönjük! :)

Üdv: Abos Adrienn

2015.08.19.
Kedves Móni!

Az ünnepeltnek is nagyon tetszett az ajándék, azt hiszem, sikerült másoknak is felkeltenem az érdeklődését az emlékkönyv iránt, nagyon örülök, hogy Rád találtam a neten!:-)
Köszönöm, minden jót kívánok

Szendrődy Dorottya

2015.08.11.
Kedves Mónika!

A mai napon megkaptam az emlékkönyvet. Nekem nagyon tetszik. Csütörtökön kapja majd meg az ünnepelt, remélem sikerül meglepetést szerezni neki.
Köszönöm a dátumjavítást és a korrekt, precíz munkáját.

Üdv,
Mikesné Sass Szilvia

2015.06.01.
Kedves Mónika!
Megkaptuk a csomagot, köszönet érte. Nagyon gyönyörű lett, biztos vagyok benne, hogy más alkalomból is igénybe fogjuk venni a szolgáltatásukat.
Csak tájékoztatásul írom, hogy az átadás is megtörtént, ami meghozta a várva várt hatást. Főnöknőnk, aki egyben az aljegyző asszonyunk meghatódva és elérzékenyülve mondott köszönetet érte. Nekünk is nagyon jó érzés volt egy ember számára ilyen boldogságot szerezni.

Még egyszer hálás köszönet érte.

További szép napot kívánunk Anikó, Ivett és Ági.


2015.05.28.
Kedves Mónika!

Köszönettel megkaptam a gyönyörű könyvet, nagyon de nagyon jól sikerült és szép a bársony kötés:) Remélem az ünnepeltnek is tetszik majd! Igérem erről be fogok számolni a buli után... Akinek csak tudom ajánlani fogom az ismerőseim között, mert egy igazán mutatós és maradandó ajándék kerül ki a keze nyomán! További sok sikert a munkájához
Üdv Szabad Andrea


2015.05.22.
Kedves Mónika!

Az emlékkönyv 30.- án, pénteken megérkezett a címzetthez. Ahogy gondoltam, hatalmas volt a meglepetés.
Ezt írta:
"Egész nap sírok a meghatottságtól. Még jó, hogy késett pár napot, mert nem is tudtam volna a szülinapi telefonhívásokra reagálni, úgy el vagyok érzékenyülve. Valódi-Valódi meglepetés, ami a szívemig megrázott."


Tehát célt ért, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm .Gyönyörű, igényes, korrekt munka. Mindenkinek ajánlani fogom. További munka sikereket és jó egészséget.

Üdv. és szép napot: Bella Kinga


2015.02.02.
Kedves Mónika!

Mai nap megkaptam a könyvet.
Nagyon szépen köszönöm! Nagyon tetszik!
Remélem, hogy anyukám is annyira fog neki örülni, mint én.
Ajánlani fogom Önt ismerőseim körében.

Szívélyes üdvözlettel: Pércsy Zsuzsa


2015.02.02.
Kedves Mónika!

Megkaptam a könyvet, nagyon tetszik, remélem nagy örömet fogok szerezni a barátnőmnek.
Örülök, hogy rátaláltam Önre az interneten, ajánlani fogom az ismerőseim körében.
További jó munkát kívánok!


Üdvözlettel:
Grezsákné Czakó Marianna


2015.01.08.
Kedves Mónika!

Ne haragudj a késői visszajelzésért, de igen zsúfolt volt ez a szép hónap.
Az emlékkönyv totális sikert aratott, nagyon tetszett mindenkinek.
Köszönöm szépen ismételten!

Sikerekben gazdag boldog ùj évet kívánok Neked és szeretteidnek!

Üdvözlettel,
Bocsok Balázs


2014.12.31.
Kedves Mónika!

Ma vettem át az emlékkönyvet,de tegnap már megérkezett.
Holnap este kapja meg az ünnepelt nagyon -nagyon szép még újra írok amikor megnézte.
Hálásan köszönöm!

Szép gondos munka!

Horváthné Ágoston Ildikó


2014.12.19.
Kedves Móni!

Hát ez valami csodás!! Nagyon szép, és tartalmas!!!
Nagyon tetszik, és tényleg igényes munka!!
Nagyon köszönöm, és a türelmet is!!


Üdvözlettel:
Fábián Kata


2014.12.18.
Kedves Móni,

nagyon köszönöm az emlékkönyvet, ma a tulajdonosa is megkapta. :)
Apukám szóhoz sem jutott a meghatottságtól.

Szívesen ajánlom másoknak is a munkáját, és biztos, hogy még fogom keresni más születésnapok alkalmából is! :)

Köszönöm még egyszer
Borosán Anita


2014.10.06.
Kedves Mónika!

Megkapta a férjem az ajándék emlékkönyvet, és nagy volt a meglepetés az arcán......
Először azt hitte, valami sima könyvecske, de amikor beleolvasott, könnybe lábadt a szeme.....
( nem szokott sűrűn elérzékenyedni )
Úgyhogy szerintem sikerünk volt, örülök , hogy rátaláltam Önökre, ha nem bánja, reklámozom is a lehetőséget

Köszönöm, még egyszer, és további sok sok megrendelést!!
Üdv. Schmidt Éva


2014.10.03.
Kedves Móni!

Megérkezett az emlékkönyv! Felhőtlen az örömünk, így bekötve gyönyörű! Még időben megkapja az ünnepelt! :-)
Szerintem még fogom keresni más szülinapokon is! :-)
További jó munkát kívánok!

Köszi mindent!
Üdv: Hornung Edina


2014.08.31.
Kedves Móni!

Átadtuk az emlékkönyvet, és apukánk szóhoz sem jutott, mikor átlapozta. Nagyon tetszett neki. :)
Szívesen ajánlom másoknak is ezt az ajándékot. :)

Hudák-Radvány Beáta


2014.08.15.
Kedves Móni!

Nagyon köszönöm az emlékkönyvet, szuper lett.
Mindent köszönök!)

Ekésiné Krancz Ágnes


2014.08.04.
Kedves Mónika!

5-re értékelem a munkáját és nagyon örülök, hogy Önt találtam meg az interneten. További sok sikert kívánok a munkájához és ha még szeretnék ilyen emlékkönyvet ajándékozni biztos, hogy Önt fogom ismét felkeresni.

Tisztelettel:

Török Kati


2014.05.23.
Kedves Mónika!

Nati tegnap megkapta a könyvet, postás ismerősünk személyesen vitte be az iskolába. Nagyon meglepődött, és meghatódott. A diáktársainak, és tanárának is nagyon tetszett. Csodálatos ajándéknak tartották. Köszönjük, hogy ilyen meglepetésben részesíthettük Őt. Mindennel megvoltam elégedve, gyorsan, flottul követték egymást az események, nagyon jó kapcsolattartót ismertem meg a BT. személyében. A készített munka pedig szép, egyedi, és igényes.
Az értékelésem: 5

További jó munkát kívánok:
Némethné Bodor Irén

2014.05.19.
Szia Móni!

Pénteken vettem át a könyvet, fantasztikusan szép lett :)) igazán személyes ajándék, nem hasonlítható az újságos különszámhoz, igazad volt ..
Vasárnap köszöntjük Nándit, ilyen szép ajándékra biztos nem számít :)) már várom ..

További jó munkát , és sok megrendelést kívánok :)

Még biztosan foglak keresni ..

Üdv
Baráth Detti

2014.05.14.
Kedves Móni!

Megérkezett a könyv! :­)
Nagyon szép lett, biztos vagyok benne, hogy sikerül örömet okozni vele! Köszönöm szépen még egyszer a munkáját!!!

Minden jót kívánva, üdvözlettel:

Nóra

2014.04.09.
Kedves Mónika!

Az ünnepelt nagyon örült az ajándéknak, annyira, hogy a köszöntő után sírásban tört ki. Köszönjük szépen a közreműködést. További eredményes munkát, ha valakinek ajándék ötlet kell, biztosan eszembe fogsz majd jutni.

Munkájukhoz sok sikert, erőt és egészséget kívánok!

Üdv: Tünde

2014.03.30.
Kedves Mónika!

A születésnapi ünnepség nagyon jól sikerült, mindenki, de főleg a párom örömére. Ennek egyik színfoltja az Ön által készített emlékkönyv volt. Nálunk is kézről kézre járt, még senki sem látott ilyet. Még egyszer nagyon köszönöm. A párom is és én is bevittük a munkahelyünkre és mondhatom hogy csodájára jártak. Örülök, hogy megtaláltam Önt, és ajánlani fogom ismerőseimnek.

Munkájukhoz sok sikert, erőt és egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Kovács Kati

2014.02.18.
Kedves Mónika!

Vasárnap átadtuk az emlékkönyvet. Anyukámnak nagyon tetszett, szinte le sem tudta tenni. Utána pedig kézről-kézre járt a vendégek között is.

Még egyszer nagyon köszönjük ezt a színvonalas és gyönyörű ajándékot!

Köszönettel: Gunity Tímea

2014.02.18.
Kedves Mónika!

Megjöttek!!!!!!!!
ZSENIÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))
Nagyapám tuti el lesz alélva,nagyanyámnak talán lesz ideje belenézni két rétessütés meg csirkeetetés/kertásás/stb között... ;-)
Mónika,köszönet a munkájáért!
Minden földi szépet és jót kíván:

Nikodémusz

2013.12.12.
Kedves Mónika!

Este volt időm részletesen is átnézni az emlékkönyvet. Nekem nagyon tetszett. A barátnőm nagyon-nagyon fog örülni neki.
Ezer köszönet érte.

Üdv: Suki Bea

2013.12.11.
Kedves Mónika!

Megkaptam az emlékkönyvet, melyet köszönök. Színvonalas
munka, nagyon érdekesek a történelmi leírások, elemzések.
Épp azért is választottam Önt, mert nemcsak újságmellékletet
kapok így, hanem személyesebb, sokrétű olvasmányos anyagot.
Örülök, hogy így döntöttem.

Tihanyi Anita

2013.11.19.
Kedves Mónika!

Nagyon szépen köszönöm az értékes emlékkönyvet amit küldött. Nagyon –nagyon tetszett mindenkinek és reméljük, hogy a dédi mami is örülni fog neki. Sok érdekes dolgot tudtunk meg a születése napján és az évben történtekről.
Még egyszer nagyon köszönjük és ajánlani fogom az ismerőseimnek hogy készítessen egy ilyen szép egyedi ajándékot a szeretteiknek!

További szép napot kívánok!


Jónás Kriszta

2013.08.26.
Kedves Mónika!

Megkaptam az emlékkönyvet, nagyon-nagyon köszönöm.
Nagyon szép, igényes munka lett.
Biztos a kedves ünnepeltünknek is elnyeri a tetszését.
Még egyszer nagyon köszönöm az emlékkönyvet, a gyorsaságot és a kedvességét.
További sok szép munkát kívánok!

Major Csabáné

2013.08.26.
ÓRIÁSI SIKER VOLT AZ ÖN MUNKÁJA !!!!! Átadtuk ma, az Ünnepelt (Judit) le nem tudta venni a szemét a könyvecskéjéről.

Tudom, ez Móni számára nem egy akkora élmény, de nekünk nagy durranás volt, alig vártuk, hogy kibontsa.... és leesett az álla!. De folyamatosan felvette, letette, beleolvasott, újra letette.... de nem tudott szabadulni az élménytől.Kellemes délutánt töltöttünk hármasban (ismételten) és nagy-nagy része volt a jó közérzetünknek, hogy Móni ilyen szép, igényes dolgot adott ki a kezéből.

Még egyszer köszönjük: Marcsi és Éva

2013.08.08.
Rendkívüli élményt okoztunk az emlékkönyvvel. Főképp édesanyám szüleinek, akik a leírtakat valóban megélték. Nagypapámnak többször könnybe lábadt a szeme, mikor a kortörténetet olvasta. Lelkemre kötötte, hogy feltétlenül adjam át tiszteletteljes üdvözletét és köszönetét ezért a csodás ajándékért. Az egész családnak az, nem csak édesanyámnak.
Kívánom, hogy még sok-sok ember gazdagodjon hasonló élményekkel a munkád által, amit ezúton én is nagyon köszönök!

Kis Gergely

2013.03.05.
Köszönöm szépen a gyönyörű emlékkönyvet, nagyon nagy sikere volt!!
Az ünnepelt teljesen meg hatódott és igen nagy örömet szereztünk neki!!
Az ünnepi vacsorán, amin közel 50 ember vett rész, mindenki erre volt kíváncsi!
Még egyszer nagyon köszönöm, sikerült maradandó emléket alkotnunk!

Angyal Ildikó

2013.01.10.
Ma megtartottuk a szülinapot, csodálatosan sikerült.
Hálás köszönet a könyvért mindenkinek, nagyon tetszett. Férjem nagyon meg volt hatódva.
Még egyszer köszönöm a munkád csodálatos.

Páli Edit

2012.12.15.


Hírek