Ajándékaink, árainkTermékek A képek kattintással nagyíthatók Bruttó árak
Emlékkönyv alapcsomag sima elemzéssel

Emlékkönyv puha, víztiszta előlappal, szép, igényes borítóképpel– születésnapra, házassági évfordulóra, nyugdíjba vonulásra. A születésnapi emlékkönyv tartalmazza: személyre szóló köszöntő, gólyahír, 1 db fénykép beillesztése, 3 oldalas szórakoztató történelmi elemzés adott napról, évről és korszakról, részletes kronológia az adott év eseményeiről, az év híres születéseinek listája, az adott nap eseményeinek bemutatása a világtörténelemben.
6799 Ft
Emlékkönyv alapcsomag a teljes életút elemzésével

Emlékkönyv puha, víztiszta előlappal, szép, igényes borítóképpel– születésnapra, házassági évfordulóra, nyugdíjba vonulásra. A születésnapi emlékkönyv tartalmazza: személyre szóló köszöntő, gólyahír, 1 db fénykép beillesztése, 5 oldalas szórakoztató történelmi elemzés a születéstől napjainkig, részletes kronológia az adott év eseményeiről, az év híres születéseinek listája, az adott nap eseményeinek bemutatása a világtörténelemben.
9999 Ft
Korabeli képes-életutas csomag

Emlékkönyv puha, víztiszta előlappal, szép, igényes borítóképpel– születésnapra, házassági évfordulóra, nyugdíjba vonulásra. A születésnapi emlékkönyv tartalmazza: személyre szóló köszöntő, gólyahír, 6 db családi fénykép beillesztése, 10 oldalas korabeli képes szórakoztató történelmi elemzés a születéstől napjainkig, részletes kronológia az adott év eseményeiről, az év híres születéseinek listája, az adott nap eseményeinek bemutatása a világtörténelemben.
11999 Ft
Személyes életút újságcímlapon

A3-as méretben, egyedileg készített, névre szóló újságcímlap, mely az Ünnepelt számára fontos fotókat tartalmazza. A fotókhoz küldött rövid leírásokból frappáns cikkeket varázsolunk a képek mellé. Kérhető képkerettel és keret nélkül, e-mailben átküldött digitális változatban. A munkaanyag átvétel előtt ellenőrizhető, hiszen a munkaanyagról minden esetben vízjelezett mintát küldünk a megrendelőnek.
11990 Ft (képkerettel)
7990 Ft (e-mailben, digitális formában átküldve)
Újságfejléces emlékkönyv korabeli képekkel bővített sima elemzéssel.

A születésnapi újság, korabeli képek és a személyes, szórakoztató történelem tökéletes kombinációja minimum 23 oldalas egyedi emlékkönyvben. Az újságformátumú emlékkönyv tartalmazza: személyre szóló köszöntő, gólyahír, 1 db fénykép beillesztése, 9 oldalas szórakoztató történelmi elemzés adott napról, évről és korszakról korabeli képekkel illusztrálva, részletes kronológia az adott év eseményeiről, az év híres születéseinek listája, az adott nap eseményeinek bemutatása a világtörténelemben.
8799 Ft
Régies nyelvezetű oklevél

A3-as méretben, régies nyelven és kivitelben, egyedileg készített oklevél, amely az Ünnepelt életútját mutatja be nagyon különleges módon és formában. A munkaanyag átvétel előtt ellenőrizhető, hiszen a szövegről minden esetben mintát küldünk a megrendelőnek. Az oklevélhez bársonytok rendelhető.
7990 Ft
Bársonytok felára: 1290 Ft.
Családi fényképek

További személyes fényképek beillesztésének felára
Akció 350 Ft helyett 260 Ft / db
Születésnapi újság

Kordokumentumok, születésnapi újság beillesztésének felára
2290 Ft / 6 oldalas újságmelléklet
Helytörténeti elemzés

Helytörténeti elemzés a születési helyről
1900 Ft
Vezetéknév elemzés

A vezetéknév eredetét, történetét és jelentését tartalmazó elemzés
  1900 Ft
Keresztnév elemzés

Keresztnév történetének leírása, elemzése
1900 Ft
A korszak humora

A születési év illetve korszak humorát, vicceit bemutató elemzés fotóval illusztrálva.
  1700 Ft
Így éltünk...

A korszak jellegzetes tárgyainak, kedvenc ételeinek, italainak reklámfotói, amikkel részesei lehetünk a korabeli hétköznapoknak, életérzésnek.
  1700 Ft
Díszkötés felára

Ajándékkönyv elegáns műbőr kemény kötésben bordó és kék színben, aranyozott felirattal, díszsarkakkal
3490 Ft
Prémium díszkötés felára

Különleges, egyedi készítésű prémium bőr illetve bársony díszkötés díszítéssel.
4990 Ft
Születésnapi, évfordulós emléklap

Egyoldalas ajándék emléklap szép, igényes hátterű és mintájú papírra - születésnapra, házassági évfordulóra, nyugdíjba vonulásra. A születésnapi oklevél tartalmazza: személyre szóló köszöntő, gólyahír, néhány mondatos elemzés az adott évről, a hónap eseményeinek kronológiája, illetve híres embereinek születési listája.
2990 Ft
Dísztok

A születésnapi emléklap mellé rendelhető dísztok felára
1390 Ft
Sürgősségi felár

3-5 munkanapon belüli elkészítés esetén
  2000 Ft
Sürgősségi felár

1-3 munkanapon belüli elkészítés esetén
  3000 FtHírek